Tips: Naikkan Seri Wajah dengan Mudah dan Ringkas.

Assalamualaikum >_<

Kali ney entry saya ringkas jer, tak larat nak tulis panjang-panjang sebab saya demam sekarang ney. Ok kali ney saya nk berkongsi sedikit petua macam mana nak naikkan seri wajah korang tu. Mesti ada yang nak kan. Siapa la yang tak nak cantik.


Siapa nak wajah berseri macam gambar kat atas ney, angkat tangan hehehe...(mengarutla pulak)
Ok ok...caranya ringkas sahaja la

Setiap kali korang basuh muka korang tu, korang jangan lap muka korang sebaliknya biarkan air tu kering dengan sendirinya.

Tapi korang kene pastikan muka korang bersih ok. Yang perempuan-perempuan muka yang masih bermake-up buang dulu yer.

Satu lagi, ketika korang ambik wuduk pun korang jangan lap muka korang ok. Air wuduk boleh menambah seri muka tambah-tambah lak korang biarkan air tu kering sendiri.

And the last, sebagai umat Islam saya sarankan korang berselawat dulu sebelum korang basuh muka okey...

Sangat ringkas kan...

Selamat mencuba 

♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

6 comments:

Amyra Azhar said...

betul tu, klu tiap2 kali solat tk yah lap muka, segar sgt :D

Azza Afdzal said...

@Amyra Azhar

air wuduk adalah yg terbaik kn

A'ishah Kamaludin said...

memang betul, pernah dgr ttp selalu lupe nak amal. lepas basuh muke selalunya, capai tuala teros. x pun pakai lengan baju je...

Azza Afdzal said...

@A'ishah Kamaludin

aahh betul 2...saya pun kdg2 amik tuala terus lap muka...lengan baju pun sme gak hehehe

syuesyada said...

betol3.
aritu penah sembang ngan sorg makck ni.muka dia sgt lah bersih n berseri2. kwn sy tnya mkcik tu pkai pe. mkcik tu juz ckp,

dia x lap muka tiap kali pas wuduk. :)

Azza Afdzal said...

kdg2 2 petua org tua pun kite kene amal jgk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...