Saya Nak Bertunang tapi.......

Assalamualaikum >_<


30/2/2012. Tarikh apa tu? Nak tahu?? Tu la tarikh pertunangan saya. Tak nak ucapkan tahniah ker. TAHNIAH TAHNIAH. Oh korang TERIMA KASIH DIATAS UCAPAN ITU.

Hahahaha sah sape yang ucap tahniah pada saya tu memang betul-betul dah kena tipu. Kena tipu?? Eh eh kenapa pulak Cik Azza oi?? Korang-korang 30/12/2012 mana adalah dalam calendar 2012. Yeke?? Tak percaya jugak. Try tengok calendar korang tu sekarang....


Ada tak 30hb?? Tak ada kan?? Tu la siapa suruh tak nak tengok calendar dulu tp ney tak terus jer ucap TAHNIAH tu hahaha



Tak sangka pulak saje-saje buat status macam ney kat facebook ramai yang ucap TAHNIAH tanpa tengok tarikhnya betul-betul. Apa la korang ney. Apa yang penting saya dah bagi tahu perkara sebenarnya. Fuhhh nasib baik tak ada yang marah-marah cuma nasihat dapat la jugak dari seseorang tu hehehe. Sorry yer kawan pada di hari jumaat ney :)


♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

8 comments:

liyana said...

Mula-mula ingatkan 30/12/2012 td...hehe..

Azza Afdzal said...

@liyana
30/12/2012...aduh lambat lagi la hehehe

MissZara said...

hahaa....teman pon kompius ngan tarikah 'tunang' mike nie..hahaa
terbaek la!!!

Azza Afdzal said...

@MissZara

terbaik la sebab berjaya perkenakan org hehehe

casablander said...

hahahahah! mmg ramai yg tak alert.. :P

Nurul Syakira Zainal said...

haha pandai eh troll orang.

dah follow dah.
jom join bloglist kiera:
http://sayebuatblogini.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

mizz RFL said...

hahhahahah~ org pun x perasan kn.. nak wt cmtu gak la.. ngee~

Azza Afdzal said...

try buat tgk cm ane nti hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...