Hangout with My Sister

Assalamualaikum >_<

Apa khabar korang. Malam ney saya boring sangat-sangat. So apa lagi saya ajak la adik saya keluar makan. Dekat jer dengan rumah. Mula-mulanya nak ajak mak ayah sekali tapi diorang tak nak la pulak. Nak dating berdua kat rumah la tu ehem ehem hehehehe

Malam ney saya teringin sangat-sangat nak makan chicken chop. Almaklum lah dah lama tak makan. Adussh lama betul yer tukang masak ney. Sabar azza sabar. Nak buat chicken chop tu bukannya cepat macam masak  maggie. Ape lah hehehe. Cepatlah air saya dah nak abis dah ney

Yahoo tunggu punye tunggu  akhirnya sampai jugak chicken chop saya. Ermm nyam nyam nyam. Dapat bau pun terus perut mintak diisi.


Korang tengok ada rasa teringin tak?? Sedap tau rugi korang tak rasa. Meh meh cepat saya nak belanja hehehe. Oklah saya nak makan dulu. Karang dah sejuk tak sedap la pulak.

Ok bai bai bai :)




♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

5 comments:

siti nor atika ruslan said...

peegghh.. nmpk sedap 2,..:)

Syahbinar Shuib said...

whahaha... sedap nyerr! lama tak makan nih :D

Azza Afdzal said...

auuwww mmg sedap pun sampai tak terkata hehehehe

Ahmad Haziq Azlan said...

tak pernah makn ciken cop....

Azza Afdzal said...

@Ahmad Haziq Azlan

tak pernah makan ker??
sedap tau huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...