Nak Bilik Tidur yang Tenang Macam Ney Jugaklah

Assalamualaikum >_<


Hai korang sweet tak bilik ney..Sweet kan. Nak bilik macam ney jugak la.Purple gitu...I love purple. Bukan macam bilik saya sekarang ney siap bercolour lagi. Kalau saya dapat bilik macam ney confirm makan minum pun dalam bilik jugak. Mana tak nya duduk dalam bilik lagi tenang duduk di ruang tamu hehehe....

Tenang sangat-sangat tengok bilik ney. Kalau dapat tidur memang confirm la liat nak bangun kan hihihi. Agak-agaknya bilik ney kepunyaan lelaki atau perempuan yer.

Serius la memang tenang giler dapat bilik macam ney walaupun simple. Takpe-takpe siap la nanti bertong-tong cat warna soft purple akan ku beli.

p/s entry sebelum balik kerja.....

♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

5 comments:

A'ishah Kamaludin said...

Perghh memang best ni...

Nurul Husna Kim said...

cantiknya purple ! waaa :))

syuesyada said...

sangat mabelesssss blik ni!

Amyra Azhar said...

perfect room! best sgt klu nk blajar! :D

Azza Afdzal said...

sweeet kan korang...

dh terbayang2 dh bile duduh dlm bilik mcm ney :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...