Tutorial: Automatik New Tab

Assalamualaikum >_<


Mesti korang sendiri dah tahu kan apa benda la Automatik New Tab ney...
Ala bila korang tekan apa-apa link pastu tab baru bukak tab lain. Maknanya page yang asal masih lagi ada. So tak payah lagi korang nak tekan back blik.
Ada faham tak??
Tak faham...Adusshhh pening tu haha

Ok lah straight to the point je ok..


1. Log in --> Dashboard --> Design --> Edit HTML

2. Cari code bawah ney

<head>

3. Dah jumpa? Pastu korang copy code bawah ney dan korang pastekan di bawah code <head> yang korang cari tadi tu.

<base target='_blank'/> 

4. Dah siap? Korang save je la hihi...







♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

12 comments:

Yumida said...

baru je buat...thanks utk toturial..sgt2 menyukainya..LIKE!

Anonymous said...

hey azzafdzal.blogspot.com owner found your site via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer best backlink service Take care. Jason

Saya Disini said...

tq

Anonymous said...

azzafdzal.blogspot.com Payday Lenders FL Plant-City Batubara dan minyak GIS dataset sehingga dapat membantu perusahaan Anda untuk meningkatkan kinerja aset energi seseorang

Anonymous said...

azzafdzal.blogspot.com Payday Loans SC Rock-Hill Alasan penurunan jelas Anda ketersediaan pinjaman motel dengan pemberi pinjaman banyak dan sebagian besar pemberi pinjaman memiliki kecurigaan dan keraguan yang aneh ketika memberikan pinjaman motel

Anonymous said...

azzafdzal.blogspot.com killer deal Pilihan lain untuk layanan yang tidak tersedia di dalam daerah saya

Anonymous said...

azzafdzal.blogspot.com click site Misalkan , Anda mungkin sering digambarkan sebagai seorang trader yang berpikir kenyataan bahwa tingkat EURUSD akan naik dari 1

Anonymous said...

www.azzafdzal.blogspot.com such a good point Dua pintu turun dari kami , saya baru saja memutar kunci di kunci ketika Frank membuka pintu dan saya ingin di

Anonymous said...

I'm very happy to uncover this site. I want to to thank you for your time due to this fantastic read!! I definitely loved every bit of it and i also have you book marked to see new stuff in your web site.

[url=http://avmost.com]Free Porn Video[/url]

Anonymous said...

I'm pretty pleased to discover this website. I want to to thank you for your time for this particularly wonderful read!! I definitely savored every part of it and I have you book marked to see new things in your blog.

[url=http://avmost.com]Free Porn Video[/url]

Anonymous said...

I was very happy to uncover this site. I want to to thank you for ones time for this particularly wonderful read!! I definitely enjoyed every little bit of it and i also have you book-marked to check out new stuff in your blog.

[url=http://avmost.com]Free Porn Video[/url]

Anonymous said...

I was extremely pleased to uncover this great site. I want to to thank you for your time just for this wonderful read!! I definitely really liked every little bit of it and i also have you book-marked to look at new things in your web site.

[url=http://avmost.com]Free Porn Video[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...