Alhamdlillah Canon EOS-600D Menjadi Milikku

Assalamualaikum >_<



Syukur sangat-sangat setelah sekian lama Azza impian nak camera ney akhirnya menjadi kenyataan. Canon EOS-600D menjadi pilihan Azza.

Sebenarnya pilihan Azza nak jenama NIKON tapi ramai orang cakap Canon lagi cantik. Waahhh macam tu ker.

Last-last dah beli tak pandai la pulak nak guna hahaha. Setakat nak ambil gambar biasa-biasa tu boleh la. Nak try shoot ala-ala photographer tu (berangan je lebih Azza ney) hahahaha

So kepada blogger-blogger yang nak jugak camera DSLR ney jangan jealous tau sebab Azza dapat beli dulu hihihi

k bye bye..




♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

6 comments:

Lyssa Faizureen said...

amboihhh . ehh , kamera kita sama ! Lyssa pun Canon EOS600D jugakk. muahaa~~

reyna said...

wahh,,bestnyer,,,kita pun ada tapi dah rosak,,melayang duit,,,

Azza Afdzal said...

@Lyssa Faizureen yeke sama..tapi Azza tak berapa pandai nak guna la...bru je dapat minggu ney..

Azza Afdzal said...

@reyna takpe2 beli baru haha

★ aIsyaH ★ said...

wah...beshnye..jom tgkp gambar saya..aha..sy guna kamera fon je taw..ehe..:)

9n0L4 said...

wahhhhh. untunglaaa dpt kamera ni. tak pangai gune, bagi kite lah. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...