SEGMENT : SERIOUS FOLLOW BACK

Assalamualaikum >_<


klik banner kalau nak join

"Nama pun segmen serious follow back so tujuannya mesti la nak tambah followers lagi hihi. Di samping itu, selain Azza join segmen ney sebab nak tambah lebih kenalan. Lagi ramai kenalan sesama blogger itu kan lebih baik :) BEBAN? Oh tidak sama sekali hihi"

Tag: Eyra







♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

47 comments:

@ deqla manjew said...

salam... singgah dari segmen yg sama... serious, sy da lama follow awk.. :)

http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

amercorner.blogspot.com said...

salam singgah :D dah follow blog ni :D
and thanks sudi join
selamat bersegment

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

done follow sini..dri segmen yg same..anyway blog warna purple !! cun!

AlyNn NyzAa said...

da follow ^^ nnt follow n komen alin lak ea?
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Salam , eyda dtg follow kamu . Serius Follow Back =)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nyue said...

Thanks..maaf..mayb nyue terlepas pandang..serius da dtg follow sini...

http://nyueyien.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

fuzore said...

followed...

mentari hati said...

salam..serious sy dh follow blik awak (^_^)dri segmen y sme

http://thoughandfeelings.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Seyra Zainal said...

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

seyra singgah sini:)

SHAHZEE said...

singgah jap : )
follow u back..salam pkenalan...

http://nukilanzee.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

siti zarinah said...

dari segmen yg sama
dh follow back

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Hye..thanks yer..
Done follow.Dtg dr segmen yg sama..Salam perkenalan :)

Aien Nia said...

Hai thanks singgah and follow blog saya..
Btw saya dah follow lame dah blog awak :D

Engku Muzahadin said...

Seriously, dah follow awak di sini` :) Salam Perkenalan...

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

✿ Nani ツღ said...

serious ! sy mmg dah follow awk....

jom usyar ni...

http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/tempahan.html

5zol said...

dri segmen yg sama

http://5zol-saidsomething.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Wanieys said...

Singgah dari segmen sama^^
Wanieys follow sini =.=
Awak serious follow back keyh
Salam perkenalan^^

dinisamsuri said...

dari segmen yg sama
thanks follow dini
done following yours :)

Pecinta pink^^ said...

salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

9n0L4 said...

seriously already follow kan? ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Myza Mubean said...

hai awak :)
saya dtg sini utk jenguk blog awak sambil follow sini....
jemput ke blog saya....

http://diariesaya.blogspot.com/

Tyra Faiera said...

Assalamualaikum w.b.t.

Ainun dtg follow dri segmen yang sama. Jom follow blog ainun plak :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Semoga hari hari kamoo penuh dengan kecerian :)

arissa. (not the real name) said...

done follow ! follow me back ok?.. XD

Killa said...

dh follow back dh..slmt brknln..

Fizz Imnida said...

from segmen yg sme..
follow me back k..TQ
http://fizzpengurusanpakk.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

ikaa said...

dr segmennnnnnnnnn yg sme!!

http://bakul2011.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html?showComment=1336108699296#comment-c7728078853477128469

farhanamasdo said...

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

jal said...

jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

eyda lha ♥ said...

Dari segmen yg same
done follow awak :)
jom singgah and follow blog saya :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

icumm said...

icumm dah follow sini balik ^^

*NurSyahieraDahhari* said...

Follower name : ieraassyiera.blogspot.com

Syiera serious follow sini :)
778 :)
Serious follow Syiera back ya -->
http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

happy blogging :)

aynora nur said...

saya kawan baru awak, serious follow sini

http://www.aynoranur.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Farra said...

dri segmen yg sama . folow sini

>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Sh Hily said...

Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah follow cnie.Follow me back..

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

hawa said...

hai , done follow back ^^ dari segmen yang sama ...

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

cyda said...

dari segmen yang sama , follow blog ini :) jangan lupa follow back . hihi

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Michelle Hopell said...

datang sini membalas kunjungan ..
follow awak jugak :)

Rafflesia™ said...

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com
@
http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html



syieda,

MISS Z BERCELOTEH said...

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dah join segmen miss z tak?
kalau belum meh join

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Dari segment yang sama, Follow Blog ini

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

!em@ GurLz said...

hye...
bls kunjungan d sini ^^
da lme follow sini jgx ^^

Nizam Erul said...

blas kunjungan anda ,
done follow

Nur-Azam Shahdan said...

salam, blogwalk sini dari segment yang sama :D

jemput singgah blog saya ya! dah follow sini :)

entri segment: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

entri terbaru: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/says-birthday-giveaway.html

missp0tpet said...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

Do follow mine ;)

http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Diera Tekikushika said...

slm perkenalan. jom g blog saya =)

amercorner.blogspot.com said...

kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

komen yang dikira adalah
Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
(Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
anda)
ataupun ada ayat follow blog ini.

Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
:D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...