Tutorial : Daftar BLIN.GD | Memang Berbaloi Lah!!

Assalamualaikum >_<

BLIN.GD ney macam Says dan Churp-churp jugak lah. Tapi lagi berbaloi sebab BLIN.GD ney cepat meningkat. Kelebihan BLIN.GD ney kalau orang klik automatik kita boleh tengok berapa earning yang meningkat. Tak payah tunggu satu jam macam Says dan Churp-churp tu. Tapi jangan marah pulak kalau tak naik-naik. Tu semua kan rezeki...

Nak promote sikit yang Azza punya selepas beberapa bulan join




 
Sebenarnya dah boleh cashout dah tapi tunggu dulu la hihi...Genap jer RM100 korang dah boleh cashout atau butang cashout warna hijau. Tak cuba rugi tau :p

Cara-caranya:

1. Tekan SINI (DAFTAR)

2. Korang boleh sign in melalui Facebook atau Twitter. Tapi majoriti ramai guna Facebook.





3. Tekan Go to App



4. Tekan Allow pulak


6. Pastu bila keluar macam bawah ney bermakna korang dah berjaya daftar la..




7. Isikan profile korang yer. Wajib. Yang paling penting nombor account bank korang tulis dengan betul tau sebab nanti diorang akan bank in terus dalam account kita.


Cara-cara nak share dekat Facebook

1. Tekan button share yang warna hijau tu


2. Tekan button share warna hijau sekali lagi


3. Pastu akan keluar link yang perlu korang sharekan. Ada dua cara pertama korang boleh terus tekan "share on facebook" tu ataupun cara kedua link yang diorang bagi  korang copy dan pastekan dekat wall facebook korang.

Senang saje kan...Selamat Mencuba :)




ok bye bye.....



♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

4 comments:

ummi_norseha said...

klu macam nie ibu pun nk try jglh...mn tahu blh bt duit poket untuk bli jajan ank2..hi3:)

Azza Afdzal said...

@ummi_norseha try je dulu ibu...tak rugi pun...

trah zain said...

yg kena isi num akaun bank semua tu camne?takut la

Azza Afdzal said...

@trah zain no acc tu xpyh takut la sebab org lain xboleh lihat...just pihak pengiklan jer yang tahu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...