Gushcloud Dah Bertukar Wajah

Assalamualaikum >_<


Selamat Pagi. Sihat tak ney? Kalau sihat alhamdulillah. Sebenarnya Azza nak tanya korang yang ada menggunakan Gushcloud ney. Azza ada buka nak share iklan la katakan tiba-tiba Azza tengok jer semuanya telah bertukar wajah. Puas Azza cari macam mana nak share. Serius betul-betul buat Azza pening. Rasa macam serabut sangat-sangat.

Azza nak minta tolong kepada yang arif bab-bab Gushcloud ney terutama pasal pertukaran wajah yang baru ney diharap boleh tolong Azza.










Satu persatu tempat Azza cari tapi tetap tak jumpe jugak. Diharap ada lah yang dapat membantu Azza.Terima kasih :) 



♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

12 comments:

Cik Fie said...

Segmen Ni Dah Dapat Sambutan Ramai La . Hope Join Segmen Baru YG Gempak Ni Ramai2 K . SEGMEN AKU NAK JADI BLOGGER YANG PALING FAMOUS DI DUNIA . :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/06/segmen-aku-nak-jadi-blogger-yang-paling.html

hawa said...

a'ah , betull tuu ! gushcloud yg ni tak bess dan serabutttt (:

Azza Afdzal said...

@hawa betul tu...tak pandai la nak share mcm mana :)

hairy said...

sya xtau lgsung bab2 cmni..kolot kn..hehe

misshannajr said...

tak pernah dengar pun apa bnda ni..lg hebat kan saya haha

Nur-Azam Shahdan said...

buat masa ni, korang boleh share apa-apa dari internet kat gushcloud, cari dan tambah follower, naikkan reputation, ikut dari tweet Gushcloud di twitter, campaign macam dulu akan ada dalam 2 minggu lagi, harap membantu :)

Nur-Azam Shahdan said...

btw ada gamba saya kat dalam gambar last awak tu ;P

Amalina Ali said...

@Nur-Azam Shahdan Thanks. Membantu rasanya. Pening dengan GC yang baru ni. Baru nak bersuka ria dengan earing GC. :)

Azza Afdzal said...

@hairy erk...xtau ker hihi

Azza Afdzal said...

@misshannajr lorh xpnh dengar ker....dye mcm churp2 jugak la

Azza Afdzal said...

@Nur-Azam Shahdan owh yeke...thx tau sebab bagitau...pening gak duk mencari

Azza Afdzal said...

@Amalina Ali tau xpe...dh la ckit ag dh boleh nak cashout...kalau xda terus rugi la kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...