SEGMEN ~ SAYA MAHU FOLLOWER TEGAR!

Assalamualaikum >_<




TARIKH TUTUP: 22 JUN 2012



♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

13 comments:

Hidayah Bach said...

saya pun mahu..
cemana caranya nih..?
copy gambar je ke..?
:)

Hidayah Bach said...

ermmm cemana awak buat iklan kat bawah entry yek ..?

boleh ajar tak..?

:)))
senyum manis-manis nih..?

Hidayah Bach said...

ermmm cemana awak buat iklan kat bawah entry yek ..?

boleh ajar tak..?

:)))
senyum manis-manis nih..?

Azza Afdzal said...

@Hidayah Bach yupss...copy gambar jer....

Azza Afdzal said...

@Hidayah Bach iklan kat bawah tu?? iklan nufnang ker?? owh lau yg tu awak tgk sini -->http://azzafdzal.blogspot.com/2012/02/tutorial-pasang-iklan-nufnang-dalam.html ...pastu ikut no 9 punye....

alin said...

yeah saya singgah sini.. :)

entri terbaru saya
http://alindanblog.blogspot.com/2012/06/library-di-mata-kanak-kanak.html

-sha for short- said...

good luck too dear.
datang dari segmen yang sama.
#964.follow sini gak ~

miss kk said...

jom join!
http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner

tyka said...

salam.
thanks..otw follow.sori line bb lmbat skit..:)

http://tyka-fortitude.blogspot.com/2012/06/sya-mahu-followers-tegar-by-hana.html#comment-form

cik ai said...

dari segmen yang sme
follow cnie ツ

http://kupu2xgemuk.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

Cik Amal said...

dari segmen yang sama
follow sini
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

#kalau awak tak de SAYS,jum daftar
dia macam nuffnang gak, bole dapat duit even dengan blog
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/cara-daftar-says.html

Wahyu Ismail said...

done follow back.. dtg visit lagi ya..merci beaucoup..

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

dri segmen sama. balas kunjungan. done follow back. maaf lambat terjah

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...