Segmen: Suaikenal | Taaruf | Ice-breaking

Assalamualaikum >_<



klik banner kalau nak join


Segmen lain dari yang lain sebab tuan empunya segmen ney nak korek pulak tentang kita. Nasib baik soalan yang senang-senang jer haha....Ok lah jom kenal diri saya yang sebenar


Nama penuh : Noor Azzadatul Hashimah binti Afdzal (panjangkan nama kita)--->>DOB: 23 May 1989 ( ada sama tak dengan saya)--->> POB:  Hospital Kuala Kangsar (tahu tak kat mana)--->>Sek Rendah: Sekolah Kebangsaan Lenggong (agak-agak kat sini ada tak satu sekolah ngan saya)--->>Sek Men: Sek. Men Keb. Dato Ahmad (dari form 1-6)--->>Kerja: Kerja sebagai kerani aje ( tak pandai sebab tak masuk U hihihi)--->Adik beradik: 2 orang jer (anak sulung) Adik saya perempuan..siapa nak jadi calon adik ipar saya hahaha.--->>Hobi: entah la saya pun tak tahu hobi saya yang sebenarnya sebab bila masa terluang saja saya akan TIDOOO sebab ney la masa nya saya boleh rehatkan diri.  Saya rasa itu sahaja serba sedikit pasal saya...
Dah macam sekolah rendah la pulak tulis biodata ney haha....

Saya nak tag: billy



♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

4 comments:

9n0L4 said...

pjg betul name dieeee. huhu. mekacihhhh azza sbb sudi join segmen ni. ;)

yana said...

Yana tag wak kat cne
http://almiraalwani.blogspot.com/2012/03/2nd-butterfly-giveaway-by-intan.html

kina said...

done follow awak:)

icumm said...

Dari segmen yg sama..bru ada masa BW..
Datanglah jenguk2 blog icumm ^^
Tak bagi link segmen ni..sori ye..hehe

http://icumm-icum.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...