Aku Tak Suka FB Aku Tiba-tiba Berubah Jadi Timeline

Assalamualaikum >_<


Pening betul la tadi tiba-tiba je facebook saya bertukar timeline. Bayangkan dalam beberapa minit saya tak tengok fb tadi tengok-tengok je terus berubah jadi timeline. Serius korang saya tak suke timeline ney. Nampak berserabut je. Kiri kanan penuh. Pastu nak cari photo, atau info mula la tercari-cari.

Kenapa dye berubah dengan sendiri? Tak suka la. Tadi ada la jugak cari cara-cara nak remove timeline. Memang banyak. Sebelum nak remove tu ada terbaca cara-caranya. Tengok-tengok jer timeline ney hanya akan berubah seperti biasa pada lappy atau pc yang kita install saja. Kalau kita nak guna lappy/pc yang lain bermakna timeline tetap akan ada jugak.

Ahh tensionnya. Bila fikirkan balik malas la nak remove bukan apa sekarang guna lappy syarikat. Kalau kat rumah nak install guna lappy sendiri mesti lagi geram sebab line pulak lembab.

Apa yang hairannya kenapa saya sorang saja boleh tengok timeline ney padahal member-member yang lain tengok fb saya macam biasa je. Tak berubah langsung.

tengok la apa dah jadi..tak suka la

 Mark Zuckerberg adakah suatu hari nanti semua pengguna fb akan berubah menjadi timeline jugak??
Mesti ramai tak suka guna timeline ney....




♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

2 comments:

Pink Lavender said...

makneng pon xsuka lah guna FB yg timeline nyer...
tak tahulah nape..
mcm xuser friendly

-SUPERGIRL- said...

klik publish time line mcm bnuh diri .. haha !

http://supergirlshortstory.blogspot.com/2012/03/apabila-sifat-penyabar-telah-dicabar.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...