Tutorial : Daftar zoShare.com

Assalamualaikum >_<


ZoShare kali ney memang betul-betul sama dengan Says.my. Caranya pun sama. Earning pun cepat meningkat. Rugi kalau tak daftar. Korang Sign up saje terus dapat RM 5.00

Cara daftar

 1. DAFTAR SINI

2. Korang Sign up. Pastu korang pilh sama ada nak sign up melalui facebook, Twitter atau google.




3. Log In with Facebook




4. Korang ada nampak kan automatik RM 5.00 terus masuk dalam account kita tanpa promote apa-apa pun lagi. 



5. Korang pilih saja mana iklan yang korang nak share kan. Just klik Share dan copy link dan pastekan pada facebook korang.

Senang saja kan...


KELEBIHAN zoShare

1. Earning cepat meningkat
2. Minimun RM 40.00 dah boleh cashout
3. Hanya perlu tunggu 5 hari sahaja duit kita akan terus transfer ke account bank kita.



♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

5 comments:

Cik Rongoks said...

yeah ! dh buat ^^

Askrie Hishamuddin said...

bestnyaaa tapi masalahnya bila dah sign up, iklan-iklan semua tak boleh nak share. sedih betul

Boni Kacak said...

macam menarik je benda ni

Azee Hana said...

nuffnang saya pon x meningkat2 lagi..jadi,,macam x de mud..haha

Anonymous said...

Maybe you have essential some coinage, kredyt bez zdolności kredytowej nevertheless only just don’t obtain it unless payday? Them arises pożyczki bez bik i krd online to make sure you innumerable People nationally every single day. One thing is available and you require prywatne kredyty przez internet some funds, your assess isn’t transferred however. If perhaps do przeczytania there seems to be the way to pożyczki bez bik receive a payday loan on-line, most suitable?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...