SEGMEN : Kad Hari Raya Eksklusif by MrPetak.Com

Assalamualaikum >_<





Pengalaman puasa:
Sebenarnya tak ingat pun start umur berapa Azza mula berpuasa. Tapi saat paling best puasa time sekolah rendah la. Waktu tu rasanya umur darjah 1.Puasa time sekolah jer pastu balik rumah terus buka hihi. Masa time rehat tu yela nak makan tak boleh time tu la Azza dengan kawan-kawan main dekat sekolah. Macam-macam kitorang main. Paling best main kahwin-kahwin. Habis bunga dekat sekolah kitorang kerjakan haha.



Tarikh tutup: Akhir bulan Ramadhan



♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

7 comments:

syiela said...

gud luck ye

♥Mr.Petak♥ said...

Assalamualaikum :) .. Terima Kasih sudi berkongsi cerita dengan petak n join segmen ni.. Nantikan Kad Hari Raya petak ye :) Selamat Berpuasa :)

taqiee din said...

Salam...taqiee dr segmen yg sama
salam ramadhan...:)
jom terjah kawn2 lain plak..tgok kisah diorang jom...:)

http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum, is buat kunjungan balas, dari segmen yang sama dari MRPetak.

Is update cerita pengalaman pusa is yang tak leh is lupa, jangan lupa baca ok?

Selamat Menjalani Ibadat Puasa Dan Selamat Bersegmen.

http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

rAIHan said...

Blogwalking dr segmen yg sama..#

Jemputlah ke blog,
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

♥Mr.Petak♥ said...

Assalamualaikum, petak dtg nak bagi tahu awak terpilih dapat hadiah misteri top10. Sila email kembali alamat untuk double confirm. Email ke petakniaga@gmail.com :) TQ.
Sila email sepantas yang boleh ye.. hehe Tq.

♥Mr.Petak♥ said...

Assalamualaikum, petak dtg nak bagi tahu awak terpilih dapat hadiah misteri top10. Sila email kembali alamat untuk double confirm. Email ke petakniaga@gmail.com :) TQ.
Sila email sepantas yang boleh ye.. hehe Tq.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...