SEGMEN : Jom Blogwalking + Follow

Assalamualaikum >_<

Terima kasih kepada syiqin sebab tag saya dalam segmen ney. Disebabkan saya kekeringan idea nak update entry hari ini so saya rasa lebih baik saya join segmen ney. Memandangkan followers saya hanya sikit aje. 

klik banner untuk join


Syarat- Syarat yang simple:

1. Follow blog Sandra. 
2. Buat entry mengenai segmen ne. Letak tajuk SEGMEN: Jom Blogwalking + Follow
3. Copy banner di atas tu dan Letak di entry segmen yang kamu buat [linkkan ke blog sandra]
4. Letak Link blog kamu di ruangan komen entry ini  
5. Tag rakan-rakan blogger yang lain. Pastikan mereka tahu :)

Tarikh tutup: 5/3/2012

Saya nak tag : aimie / izra cex ah



♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

11 comments:

Nurul Izra bt Ishak said...

hehe//thnks sbb tag..nnt sy buat segmen ni keyhh...::)

Sandra said...

Hi ! Tnx sebab Join segmen sandra :)

Mari blogwalking + follow :

http://sunnyxandra.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmenjom.html

Cik Nur said...

follow. :)

FD said...

slm ziarah dtg jenguk blog ni jugak
lwt kembali kalu sudi

Mengenang Sudirman...20 tahun pemergiannya
Ustaz Don di Karnival WOW esok

Mishter Izwän said...

dr segment yg sme, thank sudi singgah dan follow, be my reader as well ok. .

sweety_nur said...

aiii dri segmen yg sama jom terjah blog sy plak

http://secebisnurkilan.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

Yaya ★ said...

Asalamualaikum & Hai tuan blog .

Singgah sni tau, + Done follow u

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

Haryati::Faizal said...

salam perkenalan dr segmen yg sama. sudi2kan la terjah blog sy.

NysaSarah said...

Nysa was here bw and follow. Dr senarai 4 segmen cik sandra. Hehe. Kalo sudi meh singgah blog nysa n follow me back. JUga jangan lupa untuk tinggalkan komen di entry kegemaran anda. :) Nice blog darling. Very cheerful. :D

http://nysasarahstorymorry.blogspot.com/

Fahz said...

salam perkenalan dari fahz.selamat bersegmen n happy blogging dear :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

datang bw+folo di sini
....................................
salam kenai2 dengan senyuman (^___^)
....................................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...