Simple Special Giveaway by Izzah Ismail

Assalamualaikum >_<





Syarat Penyertaan :
  1. - Mempunyai blog
  2. - Mempunyai akaun facebook *xde fb , takyah like .
  3. - Warganegara Malaysia Sahaja.
  4. - Tiada had umur.
  5. - Wajib like fanpage and follow olls sponsor.
Cara menyertai :
  1. Buat satu entri bertajuk " Simple Special Giveaway by Izzah Ismail "
  2. Copy banner dan linkkan ke entri ni.
  3. Tag kalau rajin nak tag.
  4. Dah siap? Tinggalkan link blog link penyertaan anda  di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima , sertakan sekali ID BLOG & ID FACEBOOK 


Tarikh tutup : Sampai 200 penyertaan baru tutup

♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

5 comments:

kinara kinatara said...

gud luck sisi:)

ieedaz @ mama_isha said...

good luck

boni kacak said...

eh..saya baru perasan..ada gambar baru la kat belah tuan belog ni..hehehe..comelnya..kirim salam kat tuan blog tau.hahaha :P

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...