Kembang Sekejap Kene Puji

Assalamualaikum >_<

Salam petang korang. Entry ketika hujan. Bestkan kalau ada depan mata ada bantal, selimut confirm petang-petang karang baru bagun hihi

Sebentar tadi Azza dalam bosan-bosan blogwalking tiba-tiba jumpa la satu blog ney. Wah blog ney ada buat "Segmen Terjah Blog Awek" la. Blog ney adalah hak milik http://buasirotak.blogspot.com/ . 


Tangan belum scroll kebawah lagi ney. Kepala otak wah untungnya blog aweks yang di terjah. Slow-slow jer scroll turun bawah tengok-tengok uwarrgghhh my blog tersenarai la..Bangga kejap hihi



Thanks yer pada tuan blog Buasir Otak ney sebab sudi pilih blog teman yang tak seberapa ney. Yang jadi isu utama bukan pasal segmen ney tapi pasal ada satu komen yang betul-betul buat Azza nak tergelak sampai guling-guling. Panggil kawan sat tolong bacakan komen ney kejap..uwaarrhh dye pun gelak..Korang nak tahu tak kenapa Azza gelak. Korang tengok bawah ney


Gadis no 2?? Siapakah itu?? Tengok atas balik. Wahhh itu gambar teman la. Terus kembang kene puji sambil gelak nak terguling. Aduhai sampai macam tu sekali yer kene puji. Malang nye si pemuji tidak dikenali la pulak. Kalau tak boleh belanja..Cewah haha...Terima kasih la banyak-banyak yer

Korang pernah tak dipuji sebegini?? hihi




♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

8 comments:

Cik Siti said...

hehhehe...comey sunguh la tu die puji...:P

Phat said...

wah untung lah hehe

dayteenlea said...

wah..tahniah.hehehe suke diee

EPIK said...

secret admire tu...hahaha :)

[Gadget & Aksesori Steampunk Yang Cool]

Remy hazza said...

blog awek femes rupanyer...he3...tahniah....

IntaNBerliaN said...

seronok je org puji kan :-)

IntaNBerliaN said...

seronok je org puji kan :-)

zera eira said...

wahh, dapat review baik punya! tahniah! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...