Last Update 2011

Assalamualaikum >_<


Saya akan update blog ini untuk kali terakhirnya...eh eh bukan untuk selama-lamanya lah tapi post update yang terkhir r untuk hari ini dan juga hari terkahir untuk penghujung tahun 2011 la...

Post kali ini ringkas saja, sempena esok sudah masuk tahun 2012 di kesempatan ini saya ingin mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2012




semua orang ada azam kan sempena tahun baru ney, macam tu jugak saya. Azam saya ringkas saja iaitu saya nak jadi yang lebih baik baik baik daripada yang sebelum ini. Nak tulis kesemua azam saya banyak sangat sebab tu bukan ringkas dah tu hehehe.

Untuk kali terakhirnya saya juga berharap korang akan mencapai cita-cita korang (azam korang la)

p/s selamat tinggal 2011 yang terlalu banyak kenangan dalam hidup saya.



♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

2 comments:

Farahana Sharif said...

haaa, happy new year jugak ^^ late wish :) semoga tercapai azam tu.

Azza Afdzal said...

selamat tahun baru jugak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...