1 Januari 2012 - tiada lagi shoutmix percuma

Assalamualaikum >_<

Mulai tahun depan iaitu 1 Januari 2012, free service untuk shoutmix akan dihentikan. Ini bermakna semua pengguna yang mengguna shoutmix akan dicas. Automatik ok....

Kalau korang tak percaya try korang tengok kat shoumix korang ada tulisan IMPORTANT NOTICE dan korang klik.. Baca lah yer...Kat bawah ney adalah keratan bukti yang free shoutmix akan dihentikan.




So cara terbaik adalah korang delete account shoutmix korang tu dan korang tukarkan kepada Cbox. Kalau korang tak tukar teman tak tahu yer hehehe. Kat bawah ney pulak adalah casnya.


So apa lagi cepat-cepat lah korang delete account shoutmix korang tu k...

Cara-cara nak delete account shoutmix:

KLIK SINI --> Login --> General --> Delete Shoutbox 

Okey??? Tahniah....selamat duit korang hehehe



♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

2 comments:

syifaa said...

thanks azza! tp cbox ni free ke?

Azza Afdzal said...

syifaa - ye syg cbox ney free :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...