Rezeki Aku Minggu Ini

Assalamualaikum >_<


Sejak akhir-akhir ney Azza dah mula kurang tumpukan perhatian pada blog. Apatah lagi nak blogwalking. Busy sangat-sangat sampaikan tension pun ada. Tapi apa boleh buat kerja tetap kita harus utama kan. Betul tak. Kadang-kadang tu dalam satu minggu langsung tak jenguk blog. Kalau jenguk pun otak blur terus tak tahu nak update apa. Mana tak nya otak dah penuh dengan urusan kerja haha...

Tu bukan kisah utama nak cerita ney. Ok hari Isnin hari tu Azza terima hadiah dari Big Bos tau. Lebih kurang penghargaan la. Dye cakap hadiah ney sebab Azza dah kerja lama, 4 tahun dah tu dan Azza pekerja baik. Cewah automatik kembang terus. Korang nak tahu tak hadiah apa? SAMSUNG GALAXY NOTE 2

Terkejut jugak masa dapat kotak tu. Wahh tak pernah terlintas langsung Azza nak pakai handphone tu tau. Nak beli sendiri jangan harap la..Sayang duit ooo hihi. Rakan-rakan sekerja yang lain jangan jelez tau. Kekalkan terus bekerja disini yer...cewahhh hahaha


Dan semalam pulak Azza dah terima cheque dari CHURPCHURP. Terima kasih churpchurp. Tapi tak ada lah sebanyak mana yang korang dapat tu.



p/s agak-agak lepas ney nak dapat apa pulak yer hihihi




♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

10 comments:

Farisha Lyssa Farish said...

best nyer! :)

hazwan hairy said...

perghhh biar betul?bertuahlah badan depa..haha.tahniah2..

AyueJean AJ said...

Alhamdulillah kak..
Rezeki akak..
Untungnya boss nak bagi... =D

Sue-Rya Qistina said...

syukur alhamdulillah..murah rezeki awk ye. tahniah! :)

www.suriaqistina.blogspot.com

♥ CIKZEK ♥ said...

bertuah badan :) hikhik baiknyaa bos awk kan :)

Hazmin Hamudin said...

Wah.. Bertuah badan.. Syarikat mana ni? Hehe. Nk apply jugak

nana kamarul said...

bestnyaaa! pekerja kesayangan ni. hikhik!

Aku Penghibur said...

wahh tahniah ..alhamdulilah rejeki tu

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

Bestnya! Ada jgk bos baik ye..nk bos cmtu jgk la nnti..hihi

hana hadi said...

bukan calang2 hadiah.. terbaik lah big bos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...