Contest Ephyra Idaman Saya

Assalamualaikum >_<


http://www.eyriqazz.com/2013/11/contest-ephyra-idaman-saya.html


Kenapa saya teringin untuk memiliki dan mencuba Ephyra?
Sebab saya nak kahwin la hihi..Ya memang betul tak sampai sebulan sahaja lagi saya akan mendirikan rumah tangga. Apa yang merunsingkan saya ialah tona kulit saya yang tidak sekata. Risau juga saya kalau saya tiada seri masa hari perkahwinan saya nanti. Untuk pertama kalinya sudah tentu lah kan bakal pengantin perempuan ingin hebat dan menarik di mata bakal suami nanti. Macam-macam produk saya cuba, losyen whitening pun sama tetap tak ada kesan pada badan saya. Apa yang saya tahu juga Ephyra boleh merawat masalah rambut. Saya memang ada masalah keguguran rambut. Jangan nak di cakap la dalam bilik merata-rata rambut saya. Macam-macam syampu dah guna. Jadi saya harap sebab yang ringkas telah saya berikan saya akan terpilih untuk jadi pemenang sebagai hadiah perkahwinan saya nanti :)



Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com ”



Contest ini akan berlangsung dari 7 November 2013 sehingga 24 November 2013



♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Entri Ini ♥

5 comments:

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dan dapatkan FREE Body Shop shower cream / body butter!

Harga MENARIK menanti anda!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

eyriqazz said...

Tahniah, anda antara 20 terawal join contest ini dan memenangi pek percubaan (10 sachets) ephyra..

E-mailkan ur name, blog url, phone number, dan alamat ke eyriqazz@gmail.com untuk diposkan hadiah...

Khairul Zamri said...

Good luck untuk contest ini ye :)

Kesuma Angsana said...

gd luck yer !

Aefa said...

gud luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...